RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 281 of 424«12279280281282283423424»
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Image Dump
NastronautDate: Monday, 06.07.2015, 15:59 | Message # 4201
Observer
Group: Users
United States
Messages: 14
Status: Offline
That's great then, I am using 0.973. I am not trying to offend everyone, but why do some people use the last version when a new one is out? Also, here are some more pictures I took earlier, some on that beautiful green planet.








NASA spends .5% of the national budget answering humanity's greatest questions while the IRS spends 41% of that on government expenditures causing more problems than it can fix.

Edited by HarbingerDawn - Tuesday, 07.07.2015, 00:11
 
NolDate: Monday, 06.07.2015, 16:02 | Message # 4202
Space Pilot
Group: Users
Germany
Messages: 97
Status: Offline
Nastronaut, Nice pictures.

I think that some people still use the old version because of a hardware limitation. Others may use the old one because the new one crashes a lot on their PCs.





"Eins - Hier kommt die Sonne
Zwei - Hier kommt die Sonne
Drei - Sie ist der hellste Stern von allen
Vier - Hier kommt die Sonne"

-Rammstein, Sonne, Mutter, 2001
 
AstropilotDate: Tuesday, 07.07.2015, 00:02 | Message # 4203
Observer
Group: Newbies
Canada
Messages: 6
Status: Offline
Here's a few more i took last night.

Also, is there a way to make textures load faster? I have LOD set to max but even at 0 it takes a while on my system (Intel i5 4690 with 2 GTX 780's in SLI)
I even edited the main config file to change max memory size to 3000 MB.









 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 07.07.2015, 00:10 | Message # 4204
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Nastronaut, do not post images all on one line, it disrupts the forum layout. Put line breaks in between each image.




All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
RodrigoDate: Tuesday, 07.07.2015, 00:57 | Message # 4205
Explorer
Group: Local Moderators
Brazil
Messages: 285
Status: Offline
I think I finally found a good cloud shader config


A nice river


Edited by Rodrigo - Tuesday, 07.07.2015, 02:31
 
NastronautDate: Tuesday, 07.07.2015, 03:04 | Message # 4206
Observer
Group: Users
United States
Messages: 14
Status: Offline
Quote
Nastronaut, do not post images all on one line, it disrupts the forum layout. Put line breaks in between each image.

Sorry about that, how would I do that? I guess i'll just put them in spoilers.

Added (07.07.2015, 03:04)
---------------------------------------------
Quote
I even edited the main config file to change max memory size to 3000 MB.

Hey, HarbingerDawn, I read some of the really old posts on this and read on somebody maybe making a breakthrough or a workaround. Does this exist yet? I noticed the loading for me was slow too, sometimes taking 10+ minutes to get some of my pictures on LOD 2. Since like you said it being 32 bit I doubt messing with max memory will do much.





NASA spends .5% of the national budget answering humanity's greatest questions while the IRS spends 41% of that on government expenditures causing more problems than it can fix.

Edited by Nastronaut - Tuesday, 07.07.2015, 03:13
 
HarbingerDawnDate: Tuesday, 07.07.2015, 03:15 | Message # 4207
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote Nastronaut ()
Sorry about that, how would I do that? I guess i'll just put them in spoilers.

Like I said, just put them each on their own line. I.e., press enter, just like with any text.

Quote Nastronaut ()
I read some of the really old posts on this and read on somebody maybe making a breakthrough or a workaround. Does this exist yet?

I don't think so. Even if you convince it to use a bunch of RAM as VRAM, it would still be really slow because of having to transfer between the different memory types.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
NastronautDate: Tuesday, 07.07.2015, 03:32 | Message # 4208
Observer
Group: Users
United States
Messages: 14
Status: Offline
Quote
Like I said, just put them each on their own line. I.e., press enter, just like with any text.

Oh, duh, stupid me. I will put them in spoilers anyway to reduce the post size unless people find it annoying to click each one.

Quote
I don't think so. Even if you convince it to use a bunch of RAM as VRAM, it would still be really slow because of having to transfer between the different memory types.

Alright then, I just turned off VSync and increased the minimum VRAM to see how much better it does. VSync lags a lot of my programs and I don't see the difference with or without it.





NASA spends .5% of the national budget answering humanity's greatest questions while the IRS spends 41% of that on government expenditures causing more problems than it can fix.
 
KacaDate: Tuesday, 07.07.2015, 16:30 | Message # 4209
Observer
Group: Newbies
Croatia
Messages: 1
Status: Offline
Amazing! biggrin
Attachments: 5724808.jpg(168Kb)
 
Gondor2222Date: Wednesday, 08.07.2015, 07:01 | Message # 4210
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 92
Status: Offline
HP 67827 4 is beautiful. It's a gas giant with cyan+violet rings in a shape resembling Saturn's, an orbiting beige ice giant with a green hazey atmosphere, four oceania moons, a desert moon, and a few asteroids in its equatorial plane. Four of the moons have developed ring systems. All five of the ring systems are noticeably different colors and styles.


Attachments: 4378111.jpg(123Kb) · 8072890.jpg(216Kb) · 2303817.jpg(166Kb) · 0529707.jpg(190Kb) · 7418067.jpg(259Kb)


Edited by Gondor2222 - Wednesday, 08.07.2015, 07:02
 
Destructor1701Date: Thursday, 09.07.2015, 04:52 | Message # 4211
Pioneer
Group: Users
Ireland
Messages: 531
Status: Offline



(those are un-edited screenshots)








Edited by Destructor1701 - Thursday, 09.07.2015, 04:53
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 09.07.2015, 05:05 | Message # 4212
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote Destructor1701 ()
(those are un-edited screenshots)

Wow, excellent job with the effects! If you give me the script for them I'll include them in an update.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
NastronautDate: Thursday, 09.07.2015, 20:57 | Message # 4213
Observer
Group: Users
United States
Messages: 14
Status: Offline
Quote
I think I finally found a good cloud shader config

Looks much better! Could you tell us what it's called or did you make it yourself? The cyclones in my game usually get cut off in the middle.





NASA spends .5% of the national budget answering humanity's greatest questions while the IRS spends 41% of that on government expenditures causing more problems than it can fix.
 
MixaDate: Friday, 10.07.2015, 10:17 | Message # 4214
Space Tourist
Group: Users
Bosnia and Herzegovina
Messages: 37
Status: Offline
Yeah, mine too. Their halves are scattered throughout the planet chaoticaly on different chunks. I hate when that happens sad
 
spacerDate: Friday, 10.07.2015, 11:44 | Message # 4215
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
hi guys! i succeed to play in this pc with 720p
here is my first edited planet in 2015!:
http://imgur.com/R9wwM89

hope you like it!
smile





"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer


Edited by spacer - Friday, 10.07.2015, 12:07
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Image Dump (Post your SpaceEngine screenshots here)
Page 281 of 424«12279280281282283423424»
Search: