RUS New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 7 of 12«12567891112»
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space Engine with ReShade.
Space Engine with ReShade.
gazelleDate: Saturday, 13.06.2015, 13:40 | Message # 91
Astronaut
Group: Users
Korea
Messages: 51
Status: Offline
I removed all files on the systems directory, but it keeps working. Spacecrafts are black.
 
BambusmanDate: Saturday, 13.06.2015, 13:45 | Message # 92
Pioneer
Group: SE team
Germany
Messages: 408
Status: Offline
gazelle, if you deleted all the files reshade shouldnt work anymore.
youre spacecraft bug has nothing to do with reshade.


Edited by Bambusman - Saturday, 13.06.2015, 13:45
 
xRasorDate: Thursday, 25.06.2015, 07:35 | Message # 93
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
Finally got it working, been tweaking with some templates and got some amazing screenshots biggrin

My favorite by far

Nice peach coloured clouds

Jupiter comparison

Nice blue planet

Green planet with some artifacts

Nice blue gas giant

Pink!

Still need to tweak the contrast (Looks horrible inside the atmosphere (Horizon too bright, sky too dark))

Also working on this for in atmosphere shots


All my good screenshots here:
http://xrasor.imgur.com/all/

New to the forums and I thought I would share the cool shots this tip helped me get smile
Dont kill me please ;-;


Edited by xRasor - Saturday, 04.07.2015, 18:15
 
christopherguinnupDate: Tuesday, 30.06.2015, 02:29 | Message # 94
Observer
Group: Users
Pirate
Messages: 11
Status: Offline
Really cool xRasor! I got DoctorOfSpace's shader settings working with the newer tool versions, but didn't get anything like his screenshots or these vibrant vistas.
 
WatsisnameDate: Tuesday, 30.06.2015, 02:45 | Message # 95
Galaxy Architect
Group: Global Moderators
United States
Messages: 2611
Status: Offline
xRasor, those are stunning! My favorites are the blue terrestrial planet and the gas (ice?) giant in the first image.

Quote xRasor ()

All my good screenshots here:


Looks like these aren't publicly visible. :<





 
xRasorDate: Tuesday, 30.06.2015, 07:14 | Message # 96
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
Fixed the imgur issues.. Sorry about that, hopefully it works now smile

Started taking 4k and 8k screenshots and they look amazing, might try 16k if my computer doesn't explode

Going to do some exploring and ill update you soon with some new pictures biggrin


Edited by xRasor - Tuesday, 30.06.2015, 07:14
 
InariusDate: Tuesday, 30.06.2015, 09:32 | Message # 97
Explorer
Group: Local Moderators
France
Messages: 237
Status: Offline
@xRasor : very nice, indeed !
Do you mind sharing your reShade effect file ?
 
xRasorDate: Tuesday, 30.06.2015, 11:45 | Message # 98
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
I didn't use reShade but i used SweetFX, it's attached in this post. Show me some of the screenshots you get with it smile
Hopefully you can still get it working.. It's a pain to use, you have to constantly adjust exposure and magnitude, but it pays off! biggrin
Also, I recommend you try turning DPX on (Gives a nice effect on Gas/Ice Giants smile (Right DPX on Left DPX off)

Here are some UHD screenshots:

First 8k picture

Sunrise haze

Largest screenshot yet (8000x8000 58mb o_o)

Nice green planet in 8k

Two blue deserts in 8k

Nice grey gas giant in 8k

Purple!

Pink!

My personal favorite


16k Just makes my pc turn off one day ill get it working! cry

Attachments: 6425708.txt(21Kb)


Edited by xRasor - Saturday, 04.07.2015, 18:12
 
TrulskijDate: Tuesday, 30.06.2015, 12:11 | Message # 99
Space Tourist
Group: Users
Germany
Messages: 28
Status: Offline
xRasor how do you make pictures in 8k ?
and second question: is there a wrapper method instalation of reshade like in enb? or it will modify exe
 
xRasorDate: Tuesday, 30.06.2015, 12:35 | Message # 100
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
I had to mod my registry to increase my TDR which allows
my gpu to "Freeze" for longer, and not crash the drivers.
I used DSR to make my desktop "4k" (4k downscaled to 1080p) and
found out that the reshade screenshots are also in true 4k and not 1080p.
Print screen wont work and I don't think SE screenshots will either.

After I have found my scene I close every single non necessary process
on my pc and some critical processes too to get all the ram i can possibly
get and increase my resolution, there is a 90% I either Bluescreen or my computer
just shuts off and a 10% chance that the scene loads. Then I gotta wait
5 mins for it to load. Once the screenshot button has been pressed the
game will freeze for a min or so and then unfreeze.

Screenshot taken! smile
I'm trying to think of an easier way to do this though.

As for the second question..
Im guessing you want the effects to run without effecting the game? They already do
I just placed this (http://reshade.me/ (Download ReShade 0.19.1 + SweetFX 2.0)) Into the system folder and ran the exe and edited the config in the sweet fx folder, It does not change space engine from what I've seen i can remove all of it and SE still runs the same smile


Edited by xRasor - Tuesday, 30.06.2015, 12:49
 
TrulskijDate: Tuesday, 30.06.2015, 15:12 | Message # 101
Space Tourist
Group: Users
Germany
Messages: 28
Status: Offline
wow i was searching for dsr but its just for nvidea ^^. But i have hd7950 boost(OC +20%). Downloaded 15.3 beta catalyst + 1 tricky programm and enabled virtual super resolution on gcn 1.0 grafikcard(took tahity upscale) ^^ working well 20 fps in space good quality, multisampling on O_O best!
 
xRasorDate: Tuesday, 30.06.2015, 20:58 | Message # 102
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
Nice! Glad to see you got it working biggrin
Didn't know it worked on AMD,

I have been messing with lumasharpen and it's looking really good smile

Green gas giant in 8k

Epic planetrise in 8k (I love this one)

Blue and pink desert planets in 8k

Rings in 8k


All my high res screenshots will be here: https://www.flickr.com/photos/133649713@N03/?


Edited by xRasor - Saturday, 04.07.2015, 18:10
 
BlueDracheDate: Friday, 03.07.2015, 15:23 | Message # 103
Space Pilot
Group: Users
United States
Messages: 87
Status: Offline
xRasor: You do realize, that even in the spoilers, the browser attempts to download the image(s)? These monster files are killing my data plan on my phone, not to mention there's now so many on the page (at 60M per file) it takes forever to load?
 
xRasorDate: Saturday, 04.07.2015, 18:18 | Message # 104
Observer
Group: Newbies
United Kingdom
Messages: 8
Status: Offline
BlueDrache: Really sorry about that sad I didn't know it loads when the website loads, looked to me as if it loaded when the spoilers were opened.. Anyway, I replaced all the images with links, hopefully that fixes your problem.

Sorry about your data plan loss cry
 
n0b0dyDate: Monday, 13.07.2015, 06:36 | Message # 105
Explorer
Group: Users
Pirate
Messages: 297
Status: Offline


Mind to share your reshade settings?
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space Engine with ReShade.
Page 7 of 12«12567891112»
Search: