Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 2 of 4«1234»
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space civilizations official new thread
Space civilizations official new thread
PhobosDate: Tuesday, 07.01.2014, 12:54 | Message # 16
Observer
Group: Newbies
Germany
Messages: 6
Status: Offline
ah yeah right xD
One little word with such a huge difference biggrin
 
DeathStarDate: Tuesday, 07.01.2014, 13:38 | Message # 17
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
OK, you are free to look for homeworlds in a 15 parsec radius. If it needs increasing, I will increase it again. Also, the K4 and above rule is good. You can only colonize worlds with that or greater brightness. You can still choose a homeworld around a fainter star, however.
 
spacerDate: Tuesday, 07.01.2014, 15:33 | Message # 18
Star Engineer
Group: Users
Israel
Messages: 1258
Status: Offline
Quote HarbingerDawn ()
I found a couple of other nice terras if anyone is having trouble choosing a planet.

RS 5251-57-8-8173412-138 B1
RS 5251-57-8-8175169-25 3

There they are, whoever claims one first in their application (if anyone) gets to have it.

found more if someone want:
RS 5251-57-7-1021676-98 5
RS 5251-57-7-1021676-301
RS 5251-57-8-8173413-43 A4
RS 5251-57-8-8173414-52 3-my favorite





"we began as wanderers, and we are wanderers still"
-carl sagan

-space engine photographer
 
QuontexDate: Thursday, 09.01.2014, 13:41 | Message # 19
Explorer
Group: Users
Australia
Messages: 155
Status: Offline
Anyone else want to play? I really want this to go ahead.




 
RockoRocksDate: Thursday, 09.01.2014, 19:22 | Message # 20
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Hello, I would really like to join this, however, I cannot go to any of the worlds claimed by others, neither any planet posted here. Why is this and how can I fix this? Is it because I modified my galaxy models?




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 09.01.2014, 19:30 | Message # 21
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote RockoRocks ()
Is it because I modified my galaxy models?

Probably.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
RockoRocksDate: Thursday, 09.01.2014, 19:32 | Message # 22
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Ah yes, it was indeed that. I fixed it now.




I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
DeathStarDate: Thursday, 09.01.2014, 19:33 | Message # 23
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
RockoRocks, although I am no expert on galaxy models, and someone like Voekovaka or HarbringerDawn will have much more experience in that field, that could probably be the reason. I would recommend just copying your galaxy models and saving them somewhere while installing a vanilla models file.

Also, due to the rule of only K4 type stars being colonizable, I have decided to further increase the game area to 30 parsecs around the central star. Feel free to tell me if you disagree, but I think that this will let more people find homeworlds they actually like and make everything less crowded.

EDIT: Ninja'd


Edited by DeathStar - Thursday, 09.01.2014, 19:33
 
VoekoevakaDate: Thursday, 09.01.2014, 19:55 | Message # 24
World Builder
Group: SE team
France
Messages: 1016
Status: Offline
In my case, I made a new install without mods for the game.




Want some music of mine ? Please go here !

 
RockoRocksDate: Thursday, 09.01.2014, 21:14 | Message # 25
World Builder
Group: Users
Belgium
Messages: 673
Status: Offline
Quote DeathStar ()
+ home planet's happiness starts at 25

Why is this positive, as the planet's happiness starts at 50 by default? Or did you mean +25?





I will be inactive on this forum for the time being. Might come back eventually

AMD AR-3305M APU w/ Radeon HD 1.90 GHz 6,00 GB RAM
 
HarbingerDawnDate: Thursday, 09.01.2014, 21:26 | Message # 26
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8714
Status: Offline
Quote RockoRocks ()
Why is this positive, as the planet's happiness starts at 50 by default? Or did you mean +25?

That was there from the old thread, he probably forgot to edit it. Essentially it means +25.





All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM
 
DeathStarDate: Thursday, 09.01.2014, 22:22 | Message # 27
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
Fixed.
 
PhobosDate: Friday, 10.01.2014, 14:45 | Message # 28
Observer
Group: Newbies
Germany
Messages: 6
Status: Offline
great biggrin
So when are all ready can we start the game ?
I want also that it goes on ^^
 
DeathStarDate: Friday, 10.01.2014, 15:10 | Message # 29
Pioneer
Group: Users
Croatia
Messages: 515
Status: Offline
Phobos, don't worry, we just need 2 more submissions(1 more if RockoRocks joins)
 
djrodwDate: Friday, 10.01.2014, 17:42 | Message # 30
Observer
Group: Newbies
United States
Messages: 6
Status: Offline
I gotta say, this is an idea I never would have considered on for a forum. but it is a very very cool idea. Deathstar if you need help moderating the game, I am willing to take on some of the load. I'm not really interested in playing such a game but I am fairly food with statistics and playing 4x games in general, perhaps I could be of assistance in moderating it with you?
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space civilizations official new thread
Page 2 of 4«1234»
Search: