Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Is this a Glitch?
Is this a Glitch?
JonahrfDate: Saturday, 28.12.2013, 16:53 | Message # 1
Space Tourist
Group: Users
United States
Messages: 39
Status: Offline
RS 8409-479-6-245531-95 B1
Attachments: 9189207.jpg(259Kb)
Billy_MayesDate: Saturday, 28.12.2013, 17:08 | Message # 2
Group: Users
Messages: 485
Status: Offline
No. The planet just appears to have a large icecap.

You should report bugs here.

AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz Quad-Core - AMD Radeon HD 6950 2GB VRAM - 4GB RAM - 1680x1050 75 Hz Samsung screen
apenpaapDate: Saturday, 28.12.2013, 17:17 | Message # 3
World Builder
Group: Users
Messages: 1062
Status: Offline
Tide-locked worlds almost always have a huge icecap on the side facing away from the sun; in this case the brown dwarf. The reason it looks odd is that the brown dwarf gives it a lot of heat, but mainly in infrared, while the yellow sun gives off most of the visible light, but is apparently not hot enough to melt the ice.

I occasionally stream at Sometimes SE, sometimes other games.
HarbingerDawnDate: Saturday, 28.12.2013, 17:52 | Message # 4
Cosmic Curator
Group: Administrators
United States
Messages: 8709
Status: Offline
Jonahrf, do not double post.

And no, it's not a glitch.

All forum users, please read this!
My SE mods and addons
Phenom II X6 1090T 3.2 GHz, 16 GB DDR3 RAM, GTX 970 3584 MB VRAM

Edited by HarbingerDawn - Saturday, 28.12.2013, 17:53
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Is this a Glitch?
Page 1 of 11