Русский New site

Advanced search

[ New messages · Forum rules · Members ]
Page 1 of 11
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space Engine: Wonderful Worlds Series (A 10 part series I'm starting.)
Space Engine: Wonderful Worlds Series
LiveLife42Date: Friday, 26.10.2012, 05:29 | Message # 1
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 272
Status: Offline
This also the first time I make video's cool
Part 1

Part 2

Part 3
Coming Soon
Part 4
Coming Soon
Part 6
Coming Soon
Part 7
Coming Soon
Part 8
Coming Soon
Part 9
Coming Soon
Part 10
Coming Soon





PC: Intel Core i7-3770K o/c 4.6 Ghz Quad Core, 16GB DDR3 o/c 1866 Mhz, EVGA GeForce 980Ti with 6GB VRAM

Edited by LiveLife42 - Sunday, 04.11.2012, 02:37
 
SpaceEngineerDate: Friday, 26.10.2012, 05:35 | Message # 2
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4798
Status: Offline
Cool video LiveLife42, but why is there absolutely no stars visible? Milky Way is visible, but stars are not?




 
LiveLife42Date: Friday, 26.10.2012, 05:39 | Message # 3
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 272
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
Cool video LiveLife42, but why is there absolutely no stars visible? Milky Way is visible, but stars not?

Ahh yes for some reason the stars didn't generate in this region I think it's a glitch or bug. The only thing that did generate was the cluster but space engine didn't generate star's so idk.





PC: Intel Core i7-3770K o/c 4.6 Ghz Quad Core, 16GB DDR3 o/c 1866 Mhz, EVGA GeForce 980Ti with 6GB VRAM
 
SpaceEngineerDate: Friday, 26.10.2012, 10:01 | Message # 4
Author of Space Engine
Group: Administrators
Russian Federation
Messages: 4798
Status: Offline
Maybe they're just turned off? SE can't generate planets without stars - stars should be generated first.




 
LiveLife42Date: Friday, 26.10.2012, 16:06 | Message # 5
Explorer
Group: Users
United States
Messages: 272
Status: Offline
Quote (SpaceEngineer)
Maybe they're just turned off? SE can't generate planets without stars - stars should be generated first.
I mean like I just got the glitch again like only clusters of stars generated not the star fields like this.


Attachments: 9631497.jpg(34Kb) · 3664742.jpg(39Kb)





PC: Intel Core i7-3770K o/c 4.6 Ghz Quad Core, 16GB DDR3 o/c 1866 Mhz, EVGA GeForce 980Ti with 6GB VRAM
 
Forum » SpaceEngine » Space Journeys » Space Engine: Wonderful Worlds Series (A 10 part series I'm starting.)
Page 1 of 11
Search: